Wie zijn wij

Beste bezoeker, bedankt voor de betoonde interesse in D.S.M. Consulting bvba.

D.S.M. Consulting bvba is een accountants- en fiscaal kantoor, gelegen te Lier, Antwerpsestraat 148, erkend door het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten.

Het kantoor werd opgericht in 1996 door de huidige zaakvoerder, de heer Yannick De Smedt, Lic TEW en Fiscalist Fiscale Hogeschool en telt momenteel twaalf medewerkers waaronder drie vennoten.

Omdat de groei van ons kantoor geen doel op zich is, maar omdat wij ons als doel gesteld hebben te streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van onze dienstverlening, hebben wij steeds voor een organische groei gekozen, zonder
overnames en acquisities.  De groei van D.S.M. Consulting bvba is er gekomen door de hartstocht voor het vak, en het enthousiasme en de tomeloze energie van haar medewerkers.

Ons kantoor biedt een dienstverlening aan met een performant en gepersonaliseerd reactievermogen dat uw bedrijf  een aanzienlijk toegevoegde waarde geeft.

Het kantoor oriënteert zich op kwalitatief hoogstaande dienstverlening inzake boekhouding en fiscaliteit, maar het beschikt eveneens over de nodige know-how en ervaring in alle andere rechtstakken die het ondernemingsleven mee beheersen.

Op Fiscaal vlak bestaat de doelstelling van ons kantoor er enerzijds in om voor uw onderneming de opportuniteiten te detecteren en deze zo veel als mogelijk te benutten om alzo voor uw onderneming  een maximaal rendement, economische groei en ontwikkeling te bekomen, en anderzijds de fiscale risico's en mogelijke conflicten te detecteren en op te lossen.

Op het vlak van het Ondernemingsrecht in al zijn ascpecten hebben wij een grote kennis en ervaring opgebouwd om U te adviseren en te begeleiden in de toepassing ervan.

Door onze veelzijdige kennis van de verschillende aspecten binnen het ondernemingsleven zijn wij in staat om via een helicopterview de lange termijnstrategie van uw onderneming te combineren met de behoeften op korte termijn. Een belangrijk aspect dat ons kantoor differentieert van vele andere accountantskantoren.

U kan ons steeds contacteren zodat wij in een one to one gesprek kunnen bespreken wat wij voor U en uw onderneming kunnen betekenen.
 
Yannick De Smedt
Zaakvoerder D.S.M. Consulting bvba